Закарпатські лісівники передали для потреб ЗСУ понад 5 тис. куб.м. лісо- та пилопродукції

1 рік ago admin 0

«Команда наших лісівників, є дуже потужною та згуртованою. З початку повномасштабної війни ми передали для потреб ЗСУ 5031,4 куб.м. лісо- та пилопродукції, декілька тон продуктів харчування тривалого зберігання разом з медикаментами і засобами першої необхідності. Гуманітарний вантаж збираємо завжди разом – долучаються усі 12 держлісгоспів Закарпатського ОУЛМГ»,- зазначив керівник Закарпатського ОУЛМГ Віталій Петренко.

Щотижня вже дев‘ятий місяць поспіль закарпатські лісівники продовжують дбати про колег-лісівників, військових ЗСУ, які захищають Україну на передовій, передаючи необхідний гумвантаж та лісопродукцію. Про це повідомляє Закарпатське ОУЛМГ.

Із перших днів російської агресії лісові підприємства області перелаштували свою роботу на умови воєнного стану, який вимагає значно більше зусиль як щодо охорони лісу, так і господарської діяльності. Сьогодні, окрім основної роботи, ми не тільки допомагаємо необхідними ресурсами, а ще й слугуємо надійним прихистком для ВПО: двері домівок закарпатських лісівників завжди відчинені для біженців із зони бойових дій. З початку розгромлення Росією українських будинків, нашими лісівниками прийнято майже чотири сотні переселенців.

Кожне наше державне підприємство – Ясінянське ЛМГ, Рахівське ЛДГ, Великобичківське ЛМГ, Брустурянське ЛМГ, Мокрянське ЛМГ,Хустське ЛДГ, Довжанське ЛМГ, Берегівське ЛГ, Мукачівське ЛГ, Ужгородське ЛГ, Свалявське ЛГ, Міжгірське ЛГ долучається до допомоги ЗСУ і формує не тільки загальний гуманітарний вантаж, а створює й особисту передачу допомоги, починаючи від лісопродукції, завершуючи рухомим майном. Варто відзначити, що за весь період війни в Україні, закарпатські лісівники для потреб ЗСУ передали 33 одиниці техніки.

Напередодні зимового періоду, в умовах війни, ми продовжуємо та продовжуватимемо поставляти деревину для наших військових, отоварювати населення дровами паливними, передавати гуманітарну допомогу колегам-лісівникам, де точаться активні бойові дії, тим самим доводячи, що Закарпаття продовжує жити, працювати, допомагати, садити та оберігати ліси всупереч всьому!