Командир із Закарпаття з позивним “Мадяр” прокоментував відступ росіян з Херсона (ВІДЕО)

2 роки ago admin 0

Командир окремої групи аеророзвідки “Птахи Мадяра” скептично прокоментував відведення російських військ за річку Дніпро.

– Спектакль «злого генія», нерозшифрований наразі задум ворога чи результат безперервного тиску ЗСУ в дуеті з мобілізаційним дефолтом противника, що унеможливлює його дозакріплення чи контрнаступу на правобережній частині України…, – риторично розмірковує військовий про відступ російських військових з Херсона й додає, що час все покаже.

Командир із позивним “Мадяр” стверджує:

Зеленого коридору для відступу ворог не матиме. Тому, перефразовуючи мову класика, не кожен «щур» допливе до середини Дніпра.

В будь-якому випадку, маю на меті закликати мешканців Херсону та його передмість якнайшвидше убезпечитися шляхом негайного виїзду з міста. Перебування там зараз є вкрай небезпечним. Нехай береже Вас Бог, а шлях буде вільним.

Детальніше дивіться у відео:

Як відомо сьогодні, 9 листопада, міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу віддав наказ відвести підрозділи російської армії за річку Дніпро на Херсонщині.

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр закликає:

Ми з вами вже вміємо бути терплячими і чекати офіційних повідомлень Генштабу. Ми навчились не ширити «фальстарти перемог» та давати силам оборони спокійно працювати, без «перегріву»інформаційного поля.

Вірити словам росіян неможна. Треба бути завжди готовим до будь чого з їхнього боку.

Натомість, ви можете не сумніватись у діях наших сил оборони. Вони продовжують поступово витісняти ворога з тимчасово окупованих територій – як на сході, так і на півдні.