Ключі від 14 «Renault Duster»: Поліції Закарпаття передали нові службові авто (ФОТО)

1 рік ago admin 0

Сьогодні, 9 листопада, в Ужгороді, територіальні відділи та управління ГУНП в Закарпатській області отримали нові службові автомобілі. Ключі від 14 автівок «Renault Duster» поліцейським вручили керівник поліції Закарпаття генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник, голова Закарпатської ОВА Віктор Микита та виконуючий повноваження голови обласної ради Андрій Шекета.

Для ефективного виконання службових обов’язків та підтримання належного правопорядку на території регіону службові автомобілі передали Ужгородському та Мукачівському районним управлінням поліції, Берегівському, Рахівському та Тячівському районним відділам поліції, а також поліції Мукачівщини, Перечина, Великого Березного, Воловця та Міжгір’я.

«Вже сьогодні на цих транспортних засобах співробітники поліції заступлять на перші патрулювання. Це однозначно дозволить нам оперативніше прибувати на виклики громадян, які потребуватимуть нашої допомоги. Також таким чином ми збільшимо присутність поліції у всіх населених пунктах області, особливо в темну пору доби. Нашим основним завданням залишається дати місцевим та тимчасово переселеним з інших регіонів громадянам відчуття безпеки та захищеності. Продовжуємо тримати надійний тил заради перемоги України!» – зазначив генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області