Благодійний турнір – чемпіонату Закарпаття з футболу на честь воїнів ЗСУ підходить до фіналу – відбулось жеребкування 1/4

1 рік ago admin 0

Сьогодні, 2 листопада 2022 року, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулось розширене засідання комітету Закарпатської асоціації футболу. Обговорювали проведення фінального етапу Благодійного турніру – чемпіонату Закарпаття на честь воїнів ЗСУ, – повідомляє пресслужба Закарпатської асоціації футболу.

DSC_0345

Засідання пройшло за присутності голови Закарпатської асоціації футболу Івана Дурана та запрошених представників футбольних клубів: Івана Ковача (ФК «Медея»), Михайла Кондрі (ФК «Поляна»), Андріана Попши (ФК «Марамуреш»), Івана Криси  (ФК «Сокіл»), Юрія Бучка (ФК «Вільхівці») та Роберта Ердива (СК «Тячів»).

Під час засідання голова комітету Віктор Наскалов ознайомив присутніх із умовами проведення фінального етапу змагань та наголосив на обов’язковому забезпеченні усіх вимог проведення футбольних матчів в умовах воєнного стану та вимог регламенту змагань.

У присутності членів комітету та представників команд було проведено жеребкування команд 1/4 розіграшу фіналу, матчі якого відбудуться 6 листопада на нейтральних полях без глядачів:

Гра №1

ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Поляна»

смт Середнє, селищний стадіон.

Гра №2

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Севлюш» (Виноградів)

м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст».

Гра №3

ФК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – ФК «Вільхівці»

м. Хуст, стадіон «Карпати».

Гра №4

СК «Тячів» – ФК «Карпати» (Рахів)

с. Вільхівці, сільський стадіон.

DSC_0291

Початок матчів – 13:00.

DSC_0305
DSC_0313
DSC_0314

Команди, вказані першими, надають три м’яча на гру та забезпечують присутність лікаря.

DSC_0317
DSC_0327
DSC_0334

На засіданні також було проведено жеребкування півфінальних пар. Отже, за його результатами 13 листопада 2022 року зустрічаються:

Переможець гри № 2 – Переможець гри № 1

Переможець гри № 4 – Переможець гри № 3

Місце проведення півфіналів та фіналу буде визначено пізніше.

DSC_0343

В Закарпатській асоціації футболу нагадують, що матчі відбуватимуться із дотриманням усіх вимог додаткових заходів безпеки для організації проведення футбольних матчів в умовах воєнного стану та без глядачів!

Нагадуємо, що СК «Карпати» Рахів переможець групи D в Благодійному турнірі – чемпіонату Закарпаття з футболу на честь воїнів ЗСУ