7 вистава і 7 аншлаг – у Закарпатському обласному театрі драми та комедії гучно зіграли «Вечори на хуторі» (ФОТО, ВІДЕО)

2 роки ago admin 0

Цієї неділі, 23 жовтня 2022 року, Закарпатський обласний театр драми та комедії представив жителям Хуста та гостям столиці Карпатської України, музичну комедію «Вечори на хуторі».

Вистава зібрала повну зулу театру, а це 170 місць в партері та 40 на балконі.

Магічність української душі, яку талановито осягнула й передала через майстерний підбір характерних акторів, яскраві не шароварні костюми, чарівне світло та неперевершений музичний супровід оркестру, режисерка-постановниця – Олеся Чепелюк, не залишила нікого байдужим і гучні овації наприкінці вистави цьому чудовий приклад.

У ексклюзивному коментарі для Навчасу, Олеся Чепелюк зазначила, що планують грати ще цю виставу для шкіл і коледжів, а недільні покази – в передріздвяний період, відбуватимуться 2 рази на місяць, приблизно до кінця зими.

Варто зазначити, що казкова історія Миколи Гоголя на сцені Закарпатського обласного театру драми та комедії  прозвучала трохи по іншому, і це не тільки кілька реплік на закарпатському діалекті, а ще чорт в дуже осучасненому образі, а головне Вакула йде за черевичками не до російської імператриці, а до іншої визначної персони і саме нашого часу. Ми не будемо називати, хто це, аби вам було цікаво й ви відвідали і Закарпатський обласний театр драми та комедії, і подивились із захопленням та цікавістю цей незмінний хіт українського театру на сцені в Хусті.