Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку, який господарі перетворили на смітник

5 років ago admin 0

Повідомлення про пожежу до  Служби порятунку Закарпаття надійшло 7 вересня о 14:40. Телефонували стурбовані мешканці вулиці Панькевича, що в обласному центрі. Люди помітили, що з обійстя сусідів іде густий дим та видно полум’я.

Через сім хвилин після отримання виклику, на місці події вже працювали бійців ДСНС 14-ї та 15-ї пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.

З’ясувалося, що власниця житлового будинку зробила зі свого помешкання nа подвір’я своєрідне сміттєзвалище, наносивши туди всілякого легкозаймистого мотлоху. Останній загорівся, а полум’я почало інтенсивно роповсюджуватися площею та нищити все на своєму шляху.

О 15:10 пожежу локалізували, а о 16:35 повністю ліквідували. Хоча одна із трьох кімнат житлового будинку і вигоріла, проте професіональні та оперативні дії надзвичайників не дозволи пожежі перекинутися на інші дві та врятували їх від знищення. Також вогнем було пошкоджено 10 кв. м покриття та перекриття житлового будинку, а також надвірна споруда площею 3 м2.

На пожежі ніхто з людей не постраждав. Причини виникнення її та інші деталі з’ясовують компетентні служби. Усього на місці події працювало 10 надзвичайників та дві автоцистерни.

У ДСНС України у Закарпатській області