В “Закарпаттяобленерго” просять поставитися з порозумінням до можливих відключень електроенергії

2 роки ago admin 0

20 жовтня з 7:00 до 22:00 та 21 жовтня з 7:00 до 22:00 будуть застосовані графіки обмеження електроенергії та потужності промислових споживачів. Про це повідомляє пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

Упродовж 20-21 жовтня будуть застосовані графіки обмеження електроенергії та потужності промислових споживачів

За інформацією відомства, графіки вводяться у повній координації з диспетчерами “Укренерго” і покликані зберегти баланс в енергосистемі.

– Залишається необхідність для побутових споживачів допомогти в реалізації графіків і самотужки обмежити споживання електроенергії. Для цього просимо мінімізувати використання енергоємних приладів: електрообігріву, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильових печей, – зазначають в «Закарпаттяобленерго».

З огляду на це та ситуацію в країні, в «Закарпаттяобленерго» просять краян зберігати спокій та поставитися з порозумінням до можливих відключень.

Також просять керуватися тільки офіційною інформацією від державних органів влади та компетентних організацій і не поширювати неперевірену інформацію.

Як ми вже повідомляли, Володимир Чубірко та Віктор Микита закликають жителів Закарпаття заощаджувати електроенергію аби запобігти відключенням.