Ужгородець презентував 15 років своєї діяльності в науково-експерементальній музичній сфері. Враження від дійства

2 роки ago admin 0

Музикант Дмитро Фесенко презентував 15 років своєї діяльності в науково-експерементальній музичній сфері.

– 15 років активної мистецької діяльності показали нам достатньо непогані результати!
Це був рутинний та доволі специфічний процес, де кожен мав можливість для духовної самореалізації та вдосконалення свої технічних можливостей. Особисто я отримав непоганий психологічний досвід в роботі з різносторонніми особистостями, більшість з яких, на той час тільки розпочинали свій життєвий шлях, – зазначає ужгородський митець.

Пропонуємо вашій увазі враження, якими діляться відвідувачі концерту у мережі Facebook:

Наталія Шетеля:

Відомий музикант, композитор, мультиінструменталіст, режисер Дмитро Фесенко презентував 15 років своєї діяльності в науково-експерементальній музичній сфері.

Дмитро співає в різних напрямах і жанрах.

І називає творчість своєрідною терапією духовної складової.

Неймовірно цікавою сторінкою в його творчості є робота із різноманітними саморобними звуковими приладами, науковими експонатами.

Він спромігся записати музику з тіла людини.

Та віднайти звуки в занедбаних об’єктах, промзонах міста і т.д.

Його творчість – це наукове дослідження із музичним наповненням.

Новинка сучасного мистецтва, яка привертає особливу увагу оригінальним аранжування.

Особиста філософія.

Круто. Цікаво. Феноменально.

Мистецтво нового часу!

Catrin Kish

Поєднання вогню, електрики, робочих інструментів та інших здавалось би непоєднуваних речей з музикою. Це все про Дмитра Фесенка.

Зізнаюсь чесно, така презентація розширює бачення всього, що нас оточує і доводить, що всі горизонти безмежні і любі обмеження існують тільки в наших головах.

Vitalij Dorosh:

Нещодавно відвідав шоу по запрошенню відомого діяча інноваційного, екстримального мистецтва митця Дмитро Фесенко. Його творчості 15 років! Таких шоу у нас на Закарпатті ви не побачите ніде. Дмитро саме та людина , яка не боїться експериментувати. Його винаходи, музичні інструменти, просто вражають…. Навіть під час його презентації подавали автентичні кіфлики від Любов Керецман, це поєднання двох, або навіть трьох несумісних смаків. Сам автор проєкту дуже неординарна людина і його творчість це наукове дослідження))) В цьому проєкті був задіяний і наш Іван Дорош , як музикант)

Такий захід відвідали і навіть заспівали з Дмитром , наш Закарпатський гурт АНЦЯ та Miroslava Kopynets) З такими потужними митцями Україна не пропаде, а тільки піде розвиток культури вгору 🇺🇦

Емілія Фелдеш:

Незвичне, вражаюче своєю відвертістю і сміливістю, те що пробуджує зсередини, особливе .. Проєкт який залишає свій відбиток на душі творця і спостерігача.

Такого результату можна досягти лише з дуже серйозною підготовкою і повною готовністю віддати в цей процес все, що лише є. Йде мова не тільки про талант, жагу і рішучість але і про величезну працю. Кожна здавалось б, невеличка деталь стає важливим інструментом для досягнення потрібного результату. Вона є посередником і провідником. Колір, форма, світло, все має значення особливо, коли йдеться про створення певного візуального сприйняття.

Все це стосується творчості Дмитра Фесенка і його ставлення до своєї праці.

У наступних постах буду ознайомлювати вас з нашою співпрацею та спільними проєктами. Закарпаття повинно бачити і знати своїх митців.