В Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮНі» підготували творчі подарунки захисникам та захисницям України (ФОТО, ВІДЕО)

2 роки ago admin 0

В Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» зазначають:

Захисники! Як багато мужності та сміливості в одному слові. Саме Ви є опорою держави, захищаючи щохвилини свою Батьківщину. Ви, патріоти рідної землі. Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті.

Ми вклоняємося подвигу тим, хто віддав своє життя в імʼя свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

До дня захисника України вихованці Організаційно-масового відділу підготували музичне відео присвячене захисникам та захисницям України

Про перемогу СВІТЛА над темрявою Медіастудія „ПАДІЮНу” відзняла творчий проект зворушливої поезії Артема Сенчина та театру тіней театральної студії „Енергія мім”  

Вихованці відділу художньо-творчої діяльності: студії пантоміми „Енергія мім” , театральної студії „Синтез” , представили музично-поетичну композицію „За честь, за славу, за народ!” . А також в „ПАДІЮНі” представлена виставка творчих робіт талановитої молоді Закарпаття.