Виноградівські рятувальники провели навчання із гасіння пожежі в санаторії та порятунку потерпілих

3 роки ago admin 0

Учора, 23 червня, у “Тепліці” “горів” спальний корпус, на щастя, це рятувальники проводили пожежно-тактичне навчання з персоналом та відпочивальниками багатопрофільного санаторію, що в м. Виноградів. Згідно із задумом, відпрацьовували ліквідацію пожежі в одному з номерів на третьому поверсі спального корпусу, де перебувала людина.

Після звукової сирени: доки персонал та відпочивальники санаторію евакуювалися у спеціально відведені місця, чергова медсестра закладу телефонувала на “101”. А навчена діям місцева добровільна пожежна дружина, до прибуття бійців ДСНС, намагалася стримати розповсюдження “загорання”.

За кілька хвилин після виклику на місці події вже працювали вогнеборці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини: провели розвідку й бойове розгортання, включилися в апарати захисту органів дихання, врятували зі встановленням висувної драбини потерпілу та ліквідували пожежу.

Основним завданням даних тренувань було відпрацювання взаємодії оперативних служб та персоналу об’єкта при ліквідації подібних надзвичайних ситуацій. Проведені навчання дозволили вдосконалити злагодженість та оперативність усіх учасників, що допоможе діяти швидко та впевнено у випадку виникнення реальної екстреної ситуації.

Теплиця 1111.jpg  Теплиця 2222.jpg

Теплиця 3333.jpg  Теплиця 4444.jpg

 ГУ ДСНС України у Закарпатській області