Закарпатці можуть ознайомитись з фотовиставкою тваринного світу дикої природи НПП «Синевир» (ФОТО)

2 роки ago admin 0

До Всесвітнього дня тварин у Національному природному парку «Синевир» експонується фотовиставка: «Тваринний світ НПП «Синевир». До уваги відвідувачів, фахівцями парку разом з партнерами Інституту еколого-релігійних студій з реалізації проєкту «Церква і НУО задля екоосвіти в національних парках», виставлено дивовижні фотознімки тварин, запропоновано слушні розповіді про них, а також цікаві атракції відбитків «Сліди звірів» різних видів тварин, які мешкають на території нацпарку. Під час відвідин виставки, кожен мав змогу отримати інформацію про тваринний світ та його види і, водночас, ознайомитися з перебуванням ведмедів у реабілітаційному притулку, доглядом за ними та їх минулим.

Мета такого заходу – сприяння обізнаності людей про тварин, зокрема про загрози, з якими вони стикаються, визнанні ролі представників фауни у житті людини, покращенні зв’язку між людиною та дикою природою.

Фотовиставка проходить у Візит-центрі НПП «Синевир», що розташований на території Остріцького ПОНДВ. Відвідують її усі бажаючі, адже тваринний світ такий цікавий і незвіданий…

Захід проведено у рамках співпраці з Міжрелігійним та громадянським природоохоронним форумом Східної Європи (IRCEF, керівник Александр Бокотей) за підтримки Союзу охорони природи Німеччини (NABU Bundesverband, NABU International , координатор проекту Ivan Tymofeiev ).

Інформаційна служба ІРЦЕФ