Головна ялинка Закарпаття зібрала довкола себе сотні дітей з усіх куточків області

5 років ago admin 0

Сьогодні головна новорічна ялинка Закарпаття запалила свої вогні на площі Народній в Ужгороді. Зелена красуня подолала шлях відстанню у 250 кілометрів і тривалістю майже три доби, аби тішити ужгородців та гостей обласного центру протягом новорічно-різдвяних свят.

Дерево прикрасили кілометром гірлянд і півтисячею прикрас, а мороз щедро присипав головний святковий атрибут області сріблом.

Засвідчити свою пошану мальовничому краю та його мешканцям завітав Святий Миколай зі своєю свитою. Раділи їм сотні дітей, які приїхали до Ужгорода з усіх куточків Закарпаття. Розважали маленьких гостей театралізованим дійством, яке втілили актори Закарпатського академічного обласного театру ляльок. На головній новорічній сцені краю грали, співали і танцювали казкові персонажі – сніговики, ялинки, зайчики та пінгвіни, янголи, гноми, чарівні птахи… Насичена й енергійна ігрова програма не дала змерзнути жодному маленькому носикові. Співи та радісний сміх малечі сповнив святковою атмосферою усю центральну площу області.