Виїзний семінар-тренінг на Королівському кар’єрі

2 роки ago admin 0

На Виноградівщині фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області Розалія Федоришин та Вячеслав Келемен разом з працівниками енергетичної служби  ВП «Королівський кар’єр»  АТ «Укрзалізниця»  провели виїзний семінар-тренінг на тему: «Робота в діючих електроустановках понад 1000 В».  До семінару долучився також керівний склад та обслуговуючий електротехнічний персонал підприємства.

Під час теоретичної частини головний державний інспектор Розалія Федоришин  детально розглянула з посадовцями енергетичної служби підприємства вимоги «Правил охорони праці під час експлуатації електроустаткування та електромереж на відкритих гірничих роботах». Обговорили питання безпечної експлуатації, ремонту, технічного обслуговування обладнання напругою понад 1000 В, використання засобів індивідуального та колективного захисту.  

У ході практичної частини відбулися тренувальні навчання із запуску екскаватора ЕКГ-5А та пускового обладнання згідно технологічного процесу,  відповідно до «Правил охорони праці під час експлуатації електроустаткування та електромереж на відкритих гірничих роботах» та «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів».

Детальніше в сюжеті.