Семінар-нарада із працівниками провідних підприємств краю

2 роки ago admin 0

Заступник начальника відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляду та на виробництві і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці Олександр Гойс, головний державний інспектор Ігор Кос та директор ТОВ «Закарпатський ЕТЦ» Михайло Саварин провели зустріч  із працівниками підприємств УАП ТОВ «Фішер-Мукачево», «Ядзакі Україна», «К’Лен», «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», «Закарпатоблагротехсервіс».

На зустрічі обговорювали питання, які стосувалися роботи під час воєнного стану. Також розглянули ключові моменти щодо дозволів та декларацій згідно постанов КМУ №314 від 18.03.22 р. та №357 від 24.03.22 року.

Посадовці Управління наголосили на правильності виконання робіт підвищеної небезпеки під час воєнного стану, зокрема вантажно-підіймальних робіт. Крім того приділили увагу питанню правил безпеки при експлуатації та ремонту систем  газопостачання. Адже працівники мають подбати про належне безпечне виконання завдань з метою недопущення нещасних випадків в процесі роботи, а роботодавці своєю чергою повинні забезпечити належними умовами праці та подбати про індивідуальний захист робітників.