Адміністратори ужгородського ЦНАПУ долучилися до роботи Всеукраїнського форуму адміністративних послуг «Точка дотику»

1 рік ago admin 0
Адміністратори ужгородського ЦНАПУ долучилися до роботи Всеукраїнського форуму адміністративних послуг «Точка дотику»
 
У форумі, який відбувся 9 грудня у Львові, взяли участь представники міністерств внутрішніх справ, державної міграційної служби, соціальної політики, цифрової трансформації, розвитку громад та територій, а також у справах ветеранів України, міжнародних організацій та бізнесу.
 
Працівники Центрів надання адміністративних послуг з усієї України, а Ужгородську міськраду представляли начальниця відділу надання адміністративних послуг ЦНАП Руслана Сабадош та заступниця начальника відділу надання адміністративних послуг ЦНАП Ольга Костюченко, обмінювалися досвідом та напрацьовували ідеї, як надавати послуги ще швидше і якісніше, враховуючи воєнний стан та нові виклики.
 
Основною тезою у програмі форуму, який організували з ініціативи Львівської міської ради в партнерстві з Всеукраїнською асоціацією ЦНАП та Асоціацією міст України, є підтримка та розвиток ЦНАП як фронт-офісів країни, збереження і підвищення стандартів обслуговування.
Головний результат, який очікується – оновлення державних сервісів шляхом залучення як практиків від органів влади, так і досвіду українського бізнесу; напрацювання нових рішень та стандартів у
наданні послуг, орієнтованих передусім на людину та її потреби.
 
ЦНАП – це точка дотику. Точка дотику з сервісом, турботою, сміливістю, стійкістю та любов’ю. Сервіс та турбота про відвідувачів ЦНАПів є першочерговим завданням для адміністраторів. В умовах війни ЦНАПи швидко трансформувалися для потреб громадян та продовжили працювати і надавати життєво важливі послуги: допомога внутрішньо переміщеним особам, впровадження в життя цифровізації адміністративних послуг, надання допомоги заявникам для отримання адміністративних послуг через портал Дія, використання електронної черги для звернення у зручний час.