На семінарі-тренінгу в Хустському районі відточували навики із запобігання нещасним випадкам при роботах в діючих електроустановках

2 роки ago admin 0

На Хустщині для працівників ПрАТ «Закарпатнерудпром»  фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області Розалія Федоришин та Вячеслав Келемен провели виїзний семінар-тренінг на тему: «Робота в діючих електроустановках». У семінарі також взяли участь керівний склад та обслуговуючий електротехнічний персонал підприємства.

Під час теоретичної частини головний державний інспектор Вячеслав Келемен детально розглянув з посадовцями підприємства вимоги планів локалізації аварійних ситуацій та планів евакуації людей до бомбосховищ у разі оголошення повітряної тривоги. Своєю чергою головний державний інспектор  Управління Розалія Федоришин звернула увагу присутніх на необхідність дотримання вимог безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки при експлуатації та ремонті електрообладнання, використання засобів індивідуального захисту при роботах  у діючих електроустановках.

 У ході практичної частини відбулися тренувальні  навчання по запуску екскаватора ЕО-2503 та пускового обладнання згідно технологічного процесу та відповідно правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

 

 Інспектори Управління також рекомендували використовувати методичні поради «Як працювати безпечно», котрі зібрані на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua/