Запрошуємо абітурієнтів до вступу у Національний університет цивільного захисту України!

4 роки ago admin 0

Невдовзі розпочинається пора вступних кампаній у вищі навчальні заклади України і це серйозний крок для кожного абітурієнта. Адже від обраного життєвого шляху залежить бажана професія та відповідність своїм переконанням та цінностям. Проте, якщо ваша душа прагне рятувати світ, відповідально та професійно у будь-яких екстремальних ситуаціях приходити на допомогу людям, вміти викликати у людських серцях почуття захищеності від лиха пропонуємо вступити в один із закладів системи цивільного зихисту – Національний університет цивільного захисту України, що знаходиться у м. Харків.

Цей ВНЗ є одним із найстаріших закладів вищої освіти – єдиний, який здійснює підготовку фахівців за всіма освітньо-кваліфікаційними рівнями й спеціальностями для цивільного захисту України та інших країн. У  стінах універсистету курсанти й студенти зможуть опановувати дев’ять професій: цивільну безпеку, пожежну безпеку, хімічні технології та інженерію, психологію, екологію, технології захисту навколишнього середовища, публічне управління та адміністрування, менеджмент і туризм за 18 спеціалізаціями.

Додаткову інформацію можна дізнатись на сайті https://nuczu.edu.ua а також зателефонувавши на номер Управління ДСНС України у Закарпатській області  (0312) 66-12-19