Відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні щодо незаконного обігу наркотичних речовин

2 роки ago admin 0


29 червня 2022 року  в Мукачівському місьрайонному суді  відбулося  підготовче судове засідання  у кримінальному провадженні щодо осіб, які обвинувачуються у вчинені кримінального правопорушення  (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадуємо, подія мала місце на початку березня 2021 року, згідно обвинувального акту п’ятеро осіб, діючи умисно, з корисливих мотивів обравши вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, як спосіб отримання стабільного незаконного прибутку та подальшого збуту.

Клопотання прокурора про обрання відносно обвинувачених  запобіжних заходів у виді тримання під вартою без визначення розміру застави – судом задоволено.

На ухвалу в частині обрання відносно обвинувачених запобіжних заходів може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Закарпатського апеляційного суду протягом п’яти днів з дня її оголошення, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

 

 

                                               Пресс-служба Мукачівського міськрайонного суду