Закарпатський муздрамтеатр покаже останню прем’єру цього театрального сезону

2 роки ago admin 0

Вистава «ПО РЕВІЗІЇ» - М.КРОПИВНИЦЬКОГОЗакарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв знову звертається до безсмертної української класики.

Цього разу до однієї з кращих комедій корифея українського театру Марка Кропивницького.

Іскрометна сатира на життя в глибинці під сиволічною назвою «По ревізії» не залишить нікого байдужим, адже ревізії були, є і будуть, поки існує людське суспільство. А значить — виникатимуть і кумедні ситуації, змальовані пером видатного українського драматурга.

Пронизана життєвим реалізмом та гумором вистава київського режисера Віталія Семенцова стала помітною подією на сцені Закарпатського муздрамтеатру від часу постановки у 2008 році. У суботу, 18 червня, о 18.00 на великій сцені Закарпатського муздрамтеатру буде зіграно поновлену версію одного з кращих спектаклів «шерегіївців» за українською класикою. Відновлення вистави здійснив заслужений артист України Михайло Фіщенко, увівши до акторського складу кілька нових облич.

А в четвер,  16 червня, о 18.00 на малій сцені шерегіївці покажуть турецьку комедію Азіза Несина «Задуши мене в обіймах». У суботу, 18 червня, о 12.00 юним глядачам покажуть музичну казку Василя Шершуна «Повелитель Чорного лісу».

У неділю, 19 червня, на великій сцені Закарпатського муздрамтеатру свої вистави демонструватиме Київський молодіжний театр «Театральна біржа»: о 12.0 на дітлахів чекає відома казка «Пітер Пен і всі-всі-всі», а о 18.00 дорослого глядача розважатимуть «Комедії на всі часи».