На засіданні круглого столу кадровикам заводу «Ядзакі Україна» повідомили про законодавчі нововведення та хід інформаційної кампанії

2 роки ago admin 0

На Ужгородщині, в актовій залі ТОВ «Ядзакі Україна» відбулося засідання круглого столу на тему: «Актуальні питання з організації трудових відносин в умовах  воєнного стану». Захід проходив за участю фахівців департаменту по роботі з персоналом заводу, а також головного державного інспектора Управління Держпраці у Закарпатській області Зоряна Берника.

Представник Управління Держпраці поінформував присутніх про зміни, які відбулися у чинному законодавстві про працю. Зокрема, зупинився на таких питаннях, як: особливості укладення трудового договору, переведення та зміни істотних умов праці, розірвання трудового договору з ініціативи працівника та роботодавця в умовах воєнного стану, оплати праці, відпусток тощо.

Зорян Берник також повідомив, що Держпраці розпочала нову інформаційну кампанію «Україна працює», спрямовану  на  розширення консультативної допомоги роботодавцям і працівникам з актуальних питань організації трудових відносин у теперішній складний період.

Нагадаємо, консультації фахівців Управління Держпраці Закарпаття можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php