Новий досвід для лісівників Закарпаття від колег з Хмельниччини

2 роки ago admin 0

Днями працівники ДП «Хустське ЛДГ» навідали Хмельницьких колег-лісівників задля здобуття нового досвіду: ознайомились з передовою технологією та методами ведення лісового господарства.

Лісівники Хустщини побували у ДП «Славутське ЛГ» та ДП «Ізяславське ЛГ», де ознайомилися із методиками вирощування посадкового матеріалу із закритою кореневою системою, перевагами та недоліками цієї технології та оглянули лісові культури.

У ДП «Хмельницьке ЛГ» ознайомились з практичними перевагами кронування у дубових насаджень, відвідали пункти зосередження пожежного інвентарю.

Основною метою поїздки наших лісівників було отримання досвіду щодо питань лісокультурного виробництва, лісового насінництва, догляду за лісовими культурами та молодняками.

Керівництво та працівники Хустського лісодослідного господарства щиро вдячні колегам з Хмельниччини за цінні поради та пропозиції на базі яких буде сформовано стратегію подальшого розвитку підприємства.

Днями працівники ДП «Хустське ЛДГ» навідали Хмельницьких колег-лісівників задля здобуття нового досвіду: ознайомились з передовою технологією та методами ведення лісового господарства. Лісівники Хустщини побували у ДП […]