Менеджера релокованого на Хустщину підприємства проконсультували з актуальних питань

2 роки ago admin 0

У Хусті, на базі міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, відбулася робоча зустріч з операційним менеджером  релокованого з Київщини товариства з обмеженою відповідальністю «Техносервіс-Будматеріали». Захід проходив за участю головних державних інспекторів Управління Держпраці Закарпаття Сергія Гриценка, Михайла Джумелі, представників центру зайнятості та соцстраху.

Як мовилося на зустрічі, релокація вказаного підприємства перебуває ще на стадії перевезення обладнання та переселення кваліфікованого персоналу. Підприємство спеціалізується на виробництві оборонних пластин, обробці каменю та металу, виробництві  надзвичайно-точних та спеціалізованих виробів. Свою виробничу діяльність на Закарпатті буде здійснювати на території одного з хустських підприємств.

 

Учасники  обговорили  важливі моменти, що стосуються успішного запуску виробництва, нововведень щодо організації трудових відносин в умовах воєнного стану, першочергових заходів, пов’язаних з релокацією та ін. Посадові особи Управління Держпраці краю також роз’яснили представнику ТОВ основні вимоги трудового законодавства.