Закарпатські рятувальники та представники Червоного Хреста визначили алгоритм взаємодії

2 роки ago admin 0

1 лютого в ДСНС України у режимі відеоконференції відбулася робоча нарада щодо визначення алгоритму взаємодії між територіальними підрозділами ДСНС та Товариством Червоного Хреста. Головував на нараді директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Володимир  Демчук. Зокрема він зазначив, що рівень довіри населення до Служби порятунку та до представників і волонтерів міжнародного гуманітарного руху є майже тотожним, адже під час ліквідації надзвичайних ситуацій ці організації разом успішно долають їх наслідки та допомагають громадянам.

Учасники наради обговорили алгоритм взаємодії під час ліквідації наслідків НС, проведення профілактичних заходів, тренувань і навчань, порядок обміну інформацією на регіональному й місцевому рівнях. Найближчим часом ДСНС Закарпаття та Товариство Червоного Хреста мають розробити спільний план взаємодії, який буде регламентувати діяльність структур.

Від закарпатських рятувальників у заході взяв участь заступник начальника Головного управління з реагування на НС Василь Варга та керівниця Закарпатської обласної організації Червоного Хреста Іванна Сабо.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSC04947 копия.jpgDSC04950 копия.jpg

DSC04951 копия.jpgDSC04936 копия.jpg