Під час перевірки лижної фабрики у Чопі фахівці Управління Держпраці Закарпаття зафіксували низку порушень вимог з охорони праці

2 роки ago admin 0

Комісія у складі галузевих інспекторів Управління Держпраці у Закарпатській області провела у Чопі на підприємстві ТОВ «Бліцарт Продукціон» планову перевірку з питань додержання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки.  Цей суб’єкт господарювання належить австрійській фірмі, що спеціалізується на виготовленні лижної продукції. На українському ринку підприємство працює з 2006 року і загалом має непогану репутацію.

Але у ході перевірки фахівці Управління зафіксували понад 20 порушень вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Серед найбільш суттєвих – підприємство не отримало дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

За результатами проведеного контрольного заходу складено відповідний акт, а керівнику підприємства внесено припис на обов’язкове усунення виявлених порушень. Якщо підприємство самостійно не зупинить небезпечні виробничі об’єкти, буде поданий позов про заборону експлуатації чи виконання робіт, які несуть загрозу працівникам.