Вельмишановний Валерій Іванович!

4 роки ago admin 0

Вельмишановний Валерій Іванович!

У день Вашого народження прийміть наші сердечні вітання від колективу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства!

Знають Вас всі і глибокого шанують ! Ви підняли Закарпатське лісове господарство на новий рівень, ліси ростуть, а люди, які стоять за Вами знають, що мають надійний тил і лісового керманича, вони впевнені у завтрашньому дні.

Ліс – це життя, добробут та стратегічний ресурс Закарпаття на нашої Батьківщини, це золото, яке ви захищаєте і дбаєте про нього. І Ви, як справжній господар та батько дбаєте з любов’ю про його відновлення, охорону та збереження. Адже Ваш принцип : зрубав одне дерево – посади два!

Нехай Ваша щодення праця на благо нашого закарпатського лісу та людей, які населяють край дає всім на землі можливість дихати чистим повітрям, насолоджуватися життям та допомагати Вам і всій лісовій родині!

Бажаємо Вам міцного, як дуб здоров’я і душевного спокою, гармонії, порядних і щирих людей на життєвому шляху, друзів, на яких можна спертися та подальших успіхів на посаді начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства!

З глибокою і щирою повагою, колектив Закарпатського ОУЛМГ

Вельмишановний Валерій Іванович! У день Вашого народження прийміть наші сердечні вітання від колективу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства! Знають Вас всі і глибокого шанують […]