Анонс: відбудеться вебінар на тему: «Наукові та практичні підходи у сфері праці та охорони праці»

2 роки ago admin 0

10 лютого о 10 годині в ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» відбудеться вебінар на тему: «Наукові та практичні підходи у сфері праці та охорони праці».

Державна установа «Національний  науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці» (надалі – ДУ «ННДІПБОП») запрошує Вас взяти участь у Вебінарі, який відбудеться 10 лютого 2022 року на базі онлайн платформи Zoom.

Тема вебінару  Наукові та практичні підходи у сфері праці та охорони праці.

Мета заходу – ознайомити учасників з сучасними можливостями підвищення ефективності адміністрування та економічної діяльності підприємств через використання передових технологій в сфері безпеки і здоров’я на роботі (охорони праці), зокрема, ризик-орієнтованих підходів та у взаємодії зі страховими партнерами.

Форма проведення – очна-заочна, із застосуванням платформи Zoom

Початок вебінару – 10 лютого 2022 року – 10.00

Бажаючих взяти участь, а також з питань оплати та отримання актів виконаних робіт, інших організаційних питань просимо звертатись до провідного інженера юридичного відділу Логвиненко Наталії Яківни: моб. (066) 866-40-51, тел./ф.(044) 467-06-90; E-mail: 2rn1957@ukr.net

Завантажити програму вебінару  Завантажити