Ужгородські рятувальники відпрацювали заходи з ліквідації пожеж у закладах охорони здоров’я (ФОТО,ВІДЕО)

2 роки ago admin 0

29 грудня ужгородські рятувальники провели нічні тактико-спеціальні навчання у лікувальних закладах обласного центру. Така необхідність була викликана останніми подіями, що мали місце в одному з лікувальних закладів Івано-Франківської області. Там, в реанімаційному відділенні, сталася масштабна пожежа, яка забрала життя трьох людей.

За тактичним задумом, під вечір відбулося займання в ординаторській кімнаті відділення судинної хірургії Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака. За підвищеним номером виклику до місця події було направлено вогнеборців 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також екіпажі екстреної медичної допомоги, поліції та представників газового господарства. Усього було задіяно 9 одниць техніки від служб життєзабезпечення.

На час прибуття рятувальних підрозділів, медики вже евакуювали близько 40 пацієнтів. Чотирьох важкохворих їм допомагали вивозити з небезпечної зони вже рятувальники. Ще одного пацієнта з четвертого поверху спускали за допомогою автодрабини. У той час інші бійці ДСНС ліквідовували пожежу. Спільним зусиллями оперативних служб та представників медустанови її приборкали.

Цієї ж ночі аналогічний захід відбувся й у КНП «Центр легеневих хвороб». Як і в попередньому випадку, представники ДСНС та інших оперативних служб відпрацювали алгоритм спільних дій з проведення заходів з евакуації та ліквідації надзвичайних подій, пов’язаних з пожежами у лікувальних закладах.

 ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

ФОТОАЛЬБОМ

лікарня 4.jpg лікарня 5.jpg

лікарня 14.jpg   лікарня 20.jpg

лікарня 21.jpg лікарня 22.jpg

лікарня 26.jpg лікарня 31.jpg

диспансер 2.jpg диспансер 3.jpg

диспансер 4.jpg диспансер 6.jpg

диспансер 7.jpg диспансер 9.jpg