Рятувальники підвели підсумки своєї роботи за грудень

2 роки ago admin 0

Безпечне святкування новорічних та різдвяних свят, попередження загибелі й травмування людей на пожежах, а також оперативне реагування на надзвичайні ситуації – такі пріоритетні завдання на найближчий час визначили на оперативній нараді під час підведення підсумків діяльності підрозділів ДСНС області за грудень.

Впродовж зазначеного періоду підрозділи ДСНС Закарпаття ліквідовували надзвичайні події, пов’язані з порятунком людей у горах, знищували вибухонебезпечні предмети, ліквідовували наслідки дорожньо-транспортних пригод тощо. Проте найбільшу кількість виїздів було здійснено на ліквідацію пожеж, яких зареєстровано 92. У вогні троє громадян загинуло та одна людина отримала опікові травми.

Під час свого виступу керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак наголосив, що запобігання надзвичайним ситуаціям та пожежам, а також реагування на основні виклики зимового періоду й надалі є пріоритетними завданнями служби порятунку Закарпаття. Окрім цього, закликав присутніх керівників районних підрозділів активізувати роботу в плані транскордонного співробітництва та покращення побутових умов для особового складу.

 ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0169.JPG DSC_0158.JPG

DSC_0164.JPG DSC_0172.JPG