Залучаємо шкільні лісництва до участі у змаганнях!

2 роки ago admin 0

Нещодавно на базі ДП «Великобичківське ЛГ» стартували змагання на створення кращої композиції з гілок шпилькових порід. Конкурс-змагання відбувається в рамках щорічної акції «Відмовся від новорічної та різдвяної ялинки у зрізаній формі».

Мета даного конкурсу- формування екологічної свідомості особистості, ознайомлення з лісівничими та екологічними проблемами регіону, виявлення обдарованої та талановитої молоді і залучення її до співпраці з держлісгоспами підприємства тощо.

Участь у змаганні беруть понад пів сотні учнів з 6-ти учнівських лісництв- ім.Томащука, Костилівського, Діловецького, Лужанського, Косівськополянського Верхньоводянського.

На перший погляд здається, що всі ці композиції були створені дорослими, а не учнями: таке якісне виконання творчих робіт ще раз доводить, що молодь має неабиякі таланти!

Переможців конкурсу за найкращі композиції відзначатимуть грошовими преміями:

🥇 – 500 грн.

🥈– 400 грн.

🥉– 300 грн.

ДП “Великобичківське лісомисливське господарство”

Нещодавно на базі ДП «Великобичківське ЛГ» стартували змагання на створення кращої композиції з гілок шпилькових порід. Конкурс-змагання відбувається в рамках щорічної акції «Відмовся від новорічної та […]