Працівникам виноградівського підприємства «Новітекс» надали фахові консультації щодо застосування правових норм з питань праці

2 роки ago admin 0

Фахівці відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями та працівниками найбільш ризикових сфер використання незадекларованої праці. У рамках цієї роботи  головний державний інспектор Сергій Гриценко відвідав виноградівське підприємство «Новітекс», що спеціалізується на пошитті виробів з шкіри.

Мета цього заходу поінформувати працівників та власників підприємства про вимоги законодавства про працю, зокрема щодо належного оформлення  трудових відносин.

Представник Управління Держпраці надав відповідальним посадовим особам підприємства фахові консультації щодо найбільш ефективних способів дотримання законодавства про працю, правових норм з питань безпеки та гігієни праці та наголосив на відповідальності за їхнє порушення.

Водночас з’ясував, що на підприємстві створена та функціонує служба з охорони праці. Працівники пройшли відповідне навчання та перевірку знань. Принагідно головний державний інспектор звернув увагу на неприпустимість допуску до робіт підвищеної небезпеки осіб без укладення з ними трудового договору.