Вогнеборці з Чеської Республіки знову приїхали на Закарпаття, і знову з подарунками (+фото)

6 років ago admin 0

11 травня зранку було галасливо та радісно у дошкільному навчальному закладі № 36 м. Ужгорода, адже сюди з подарунками та добрим настроєм завітали вогнеборці з Чеської Республіки, які наразі перебувають на Закарпатті. До  складу делегації  входять голови добровільних пожежників краю Височина та Пардубицького краю Ян Сламечка та Йозеф Бідмон  та добровольці вогнеборці з міста Євічко Пардубицького краю. Цього разу, візит іноземних колег проходить дещо у іншому форматі, адже разом із вогнеборцями Чехії приїхали і їхні дружини.

Іноземні гості привітали дітей з Днем матері, розпитали, як їм навчається у садочку та звісно ж за чемну поведінку обдарували їх м’якими іграшками, книжками та розмальовками на пожежну тематику, а  також іншими дитячими радощами.

Далі, візит продовжився у 15-й пожежно-рятувальній частині м. Ужгорода, і тут вже подарунки чекали на співробітників ДСНС.  Вогнеборці Євічко презентували українським колегами гідравлічний інструмент, бойовий одяг та інше потрібне рятувальникам спорядження. Гості ознайомилися з роботою служби порятунку «101» та обмінялися досвідом у ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій і подій. Закарпатських вогнеборців представляв  начальник Управління ДСНС України в області Роман Гудак, який розповів чеським колегам про роботу пожежно-рятувального підрозділу та подякував поважним гостям за візит і багаторічну  співпрацю.

У ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

P1080749.JPGP1080783.JPG

P1080801.JPGP1080819.JPG

P1080824.JPGP1080848.JPG