Робоча зустріч на заводі «Флекстронікс»: говорили про вдосконалення системи управління охороною праці

2 роки ago admin 0

На мукачівському заводі «Флекстронікс» відбулася робоча зустріч з питань профілактики та запобігання виробничому травматизму, створення безпечних умов праці на підприємстві, що проходила за участю представників служби головного інженера та відділу безпеки праці заводу і Управління Держпраці у Закарпатській області, яке представляв головний державний інспектор Андрій Гоман.

У ході зустрічі був проаналізований стан травматизму на цьому підприємстві за поточний і попередні роки, розглянуті основні причини настання нещасних випадків. Тільки цьогоріч на заводі сталося 15 нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, 10 з них трапилися внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Загалом, як відзначив Андрій Гоман, ситуація на підприємстві контрольована, діяльність відділу безпеки праці можна вважати ефективною.

Також учасники зібрання обговорили такі питання, як дотримання працівниками заводу правил охорони праці на автомобільному транспорті; проведення навчання та інструктажі водіїв ТЗ; обов’язки та права учасників дорожнього руху; порядок проведення передрейсового та періодичного медогляду водіїв; обов’язкового технічного контролю ТЗ і впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці на підприємстві.