Запрошуємо на стажування громадян з числа молоді

2 роки ago admin 0

Цьогоріч, 19 листопада набув чинності наказ Міністерства економіки України від 07.09.2021. № 497-21 «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Міністерства економіки України та центральних органах виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Першого віцепрем’єр-міністра України- Міністра економіки України».

На виконання цього наказу Управління Держпраці у Закарпатській області запрошує краян вказаної категорії для проходження стажування, метою якого є ознайомлення з функціонуванням державної служби та набуття досвіду виконання завдань, обов’язків і практичної роботи у Міністерства економіки України. Порядком визначено строк та час стажування, а також затверджено форму документів, необхідних для проходження вказаного стажування.

Ознайомитися з текстом Наказу та шаблонами анкети і заяви можна за посиланням: http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/RE37063.html