Берегівські рятувальники разом з місцевою владою приділяють особливу увагу пожежній безпеці та цивільному захисту населення

2 роки ago admin 0

Сьогодні, 3 грудня, у Виноградівській міській раді відбулася робоча зустріч керівництва Берегівського РУ ДСНС Закарпаття з міським головою, де йшлося про закупівлю для місцевого підрозділу ДСНС сучасного пожежно-рятувального автомобіля. Це стало можливим завдяки реалізації Програми транскордонного співробітництва «Угорщина–Словаччина–Румунія–Україна 2014–2020» у рамках проєкту “Раннє виявлення і спільна підготовка до надзвичайних ситуацій у румунсько-українському прикордонні (WARN)”.

Даний автомобіль стане у нагоді та успішно застосовуватиметься бійцями ДСНС м. Виноградів у щоденній роботі. А це – значний внесок у збереження життя, здоров’я та майна закарпатців.

Також під час зустрічі обговорювалися питання щодо створення у селах територіальної громади місцевих та добровільних пожежних команд, які забезпечуватимуть надійний захист від пожеж та інших надзвичайних ситуацій і подій найвіддаленіші населені пункти регіону.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Маркування фото румуни 1.jpgМаркування фото румуни 2.jpg