У дітей шкільного лісництва замість карантину активний відпочинок

3 роки ago admin 0

Шкільні канікули – це чудова нагода для пізнавальних екскурсій та спільного відпочинку. Саме таким чином свої осінні канікули проводять учасники Лазещинського шкільного лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ».

Діти разом з керівником гуртка Мирославою Дячук та відповідальним за роботу шкільних лісництв від підприємства Ярославою Рещук відвідали місто Яремча та Карпатський національний природній парк. Основними локаціями пізнавальної екскурсії були знаменитий Яремчанський водоспад, знайомство з дикими звірами і птахами у вольєрному господарстві Карпатського національного природного парку та захоплююча мандрівка парком-музеєм «Карпати у мініатюрі». Цікавою також була прогулянка міським парком, привокзальною площею і ознайомлення з численними монументами і пам’ятками історії і архітектури міста Яремча. Окрім насиченої екскурсійної програми особливі враження були від неповторних, неймовірних краєвидів різнобарвного осіннього лісу і дивовижної навколишньої природи. Все побачене і відчуте протягом пізнавальної екскурсії неодмінно залишиться у пам’яті дітей на довгий час, та відізветься приємними емоціями у їхніх серцях.

Мандрувати разом можна, і навіть необхідно – це доводять юні лісівники ДП «Ясінянське ЛМГ». Це круто і драйвово. Неважливо чи гірськими стежками, а чи вимощеними міськими алеями, головне, щоб подорож дарувала нові незабутні враження і щирих друзів.

Шкільні канікули – це чудова нагода для пізнавальних екскурсій та спільного відпочинку. Саме таким чином свої осінні канікули проводять учасники Лазещинського шкільного лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ». […]