Продовжуємо створювати парки

3 роки ago admin 0
Сьогодні лісівники державного підприємства «Ужгородське лісове господарство» разом з представниками органів місцевого самоврядування, державних установ та за участі народного депутата України дали початок осінній лісокультурній кампанії «Створюємо ліси разом».
В рамках всеукраїнської акції заклали парк, що знаходиться на території Середнянської ОТГ.
Силами лісгоспу та всіх присутніх було висаджено 350 саджанців калини, айви японської, ясена звичайного, дугласії , дуба червоного та смереки. Завдяки сприятливим погодним умовам та правильним настановам від лісівників, учасники екологічної ініціативи засадили парк на площі 0,5 га, цим самим зробивши свій вклад в реалізацію програми Президента України «Зелена країна».
 «Коли ростеш в династії справжніх лісівників, то завжди дотримуєшся головного правила – любити, берегти та відновлювати ліс! Все, що ми зараз з вами висадили, через десятки років буде гарним парком, в якому з радістю відпочиватимуть наші діти. Дякую кожному з вас, хто долучився до сьогоднішньої акції «Створюємо ліси разом»,- зазначив директор ДП «Ужгородське лісове господарство» Володимир Зварич
Нагадаємо, що вже діє спеціальний сайт https://zelenakraina.gov.ua/, де кожна людина зможе відстежити хід висадки лісу в кожному регіоні.
Долучитися зможуть всі без винятку – для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції «Створюємо ліси разом». Лісівники зі свого боку проведуть необхідні інструктажі та забезпечать посадковим матеріалом.

Сьогодні лісівники державного підприємства «Ужгородське лісове господарство» разом з представниками органів місцевого самоврядування, державних установ та за участі народного депутата України дали початок осінній лісокультурній кампанії […]