На семінарі в Управлінні Держпраці говорили про особливості оцінювання службової діяльності державних службовців у 2021 році

3 роки ago admin 0

Фахівці Управління Держпраці у Закарпатській області взяли участь у семінарі-навчанні на тему: «Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців у 2021 році»,  яке провів заступник начальника Міжрегіонального управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях Микола Трофименко.

Як наголосив, відкриваючи захід, начальник Управління Держпраці Богдан Дорош, основною метою оцінювання є визначення якості виконання державними службовцями поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо преміювання, планування службової кар’єри та визначення потреби у професійному навчанні.

Під час семінару присутнім нагадали алгоритм проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Водночас виступаючий надав дієві рекомендації керівникам структурних підрозділів Управління щодо підготовки та проведення оціночної співбесіди і розповів про  порушення, які найчастіше допускаються при проведенні процедури оцінювання службової діяльності державних службовців.