ТОП-10 похідних лайфхаків від свалявських лісівників

5 років ago admin 0

Ми змусимо вас по новому поглянути на підготовку до походу 😂

📌 Ви знали, що експерти похідних справ можуть використовувати навіть самі ординарні речі так, що вони перетворюються на справжні інструменти людини, що виживає ?

Ми не знали 😁 тому і підготували статтю:

1️⃣ Капронові панчохи

Міцні капронові панчохи чудово підійдуть в якості захисту від комарів і кліщів. При бажанні можна пристосувати навіть як футболку.

2️⃣ ПАКЕТ ПРОТИ ХОЛОДА

Одягніть самий звичайний сміттєвий пакет поверх одягу або обмотайтеся харчовою плівкою і ви дуже швидко зігрієтеся, головне обмотатися цими речами дуже щільно.

3️⃣ СОДА І ВОГОНЬ

Харчова сода в поході незамінна. По-перше, розчином (ложка соди на літр води), можна промити овочі. По-друге, содою ж дуже просто загасити невелике вогнище пожежі.

4️⃣ ЯБЛУЧНИЙ УКСУС

Опіки першого і навіть другого ступеня частково можна купірувати яблучним оцтом. Головне, розвести його з водою правильно – пропорція 1: 4. Яблучний оцет прискорює регенерацію тканин і заспокоює біль.

5️⃣ ІЗОЛЕНТА

По-перше, звичайну ізоляційну стрічку цілком можна використовувати як лейкопластир, по-друге, повісьте пару стрічок ізоляційної стрічки під стелею намети і у вас готова проста, але досить ефективна липучка проти комах.

6️⃣ Спасжилет з шкарпатек

Потопаючій людині може стати в нагоді будь-яка підмога, щоб протриматися на воді до прибуття допомоги. Якщо під рукою більше нічого немає, знімайте шкарпетки і набивайте їх гілками, щільніше. Кидайте імпровізований поплавок в воду – довго він не протягне, але необхідний перепочинок забезпечить.

7️⃣ ФІЛЬТРАЦІЯ ІЗ ВОДИ

Якщо немає інших варіантів можна спорудити імпровізований фільтр з вати і пластикової пляшки. Розріжте пляшку навпіл, прокладете ватою шийку і повільно заливайте воду.

8️⃣ Чіпси замість дров

Ніяк не вдається розпалити багаття? Спробуйте використовувати чіпси в якості розпалювання. Навіть самі натуральні чіпси містять величезну кількість масла і горять краще сірників.

9️⃣ Водонепроникне взуття

Щоб зробити звичайне взуття водонепроникним, натріть його воском або парафіном.

🔟 Рюкзак-подушка

Упаковані в мішок речі можна використовувати в якості подушки.



Друзі, якщо у вас є подари, пишіть у коментарях! Гарних Вам походів

Ми змусимо вас по новому поглянути на підготовку до походу 😂 📌 Ви знали, що експерти похідних справ можуть використовувати навіть самі ординарні речі так, що вони перетворюються на […]