Закарпатські рятувальники відзначили професійне свято – День рятівника (ФОТО, ВІДЕО)

3 роки ago admin 0

17 вересня в Ужгороді на площі Народній відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня рятівника. У зв’язку з цим тут організували святкову програму з привітаннями та виставку пожежно-рятувальної техніки й спорядження.

У великому залі засідань Закарпатської обласної ради відбулися урочисті заходи та церемонія нагородження. Засвідчити свою повагу колективу Служби порятунку та привітати їх із професійним святом прибули поважні гості: голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков, заступник голови обласної ради Василь Іванчо, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керівництво ГУ НП, СБУ, прокуратури, Чопського прикордонного загону, духовенство та інші поважні гості.

Спочатку присутні заслухали вітання від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, а далі з вітальними адресами, подарунками та відзнаками виступили почесні гості.

Зі словами вітання та подяки до учасників заходу звернувся начальник Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак: «Дякую Вам за те, що на вас завжди можна покластися; за те, що, з дня на день стикаючись з бідою, ви не черствіє душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Нагородою за цю нелегку і небезпечну працю служать суспільне визнання та повага…».

Після цього відбулася церемонія нагородження. За зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня рятівника – 44 працівники отримали чергові спеціальні звання, а також відзнаки, грамоти ДСНС України, Закарпатської облдержадміністрації та обласної ради, міської ради, Головного управління ДСНС в області та інших Далі перед присутніми з піснею «Оберіг» виступили школярі, учасники вокального ансамблю при Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». Вони подякували рятувальникам за їхню важку працю та отримали приємні подарунки від ветеранів оперативно-рятувальної служби.

Крім цього, усі охочі могли подивитися на виставку зразків сучасної рятувальної техніки біля будівлі адміністрації – тут були пожежні й аварійно-рятувальні транспортні засоби, снігоболотохід «Богун» та багато чого іншого. Усі ці автомобілі допомагають рятувальникам якнайшвидше та якісніше виконувати завдання за призначенням і рятувати людські життя.

ФОТОАЛЬБОМ

 

 DSC_0012.JPG   DSC_0026.JPG

 DSC_0033.JPG   DSC_0050.JPG

DSC_0055.JPG   DSC_0066.JPG

 DSC_0071.JPG   DSC_0080.JPG

DSC_0165.JPG   DSC_0179.JPG

 DSC_0037.JPG   DSC_0201.JPG

ГУ ДСНС України у Закарпатській області