Протипожежне профілактичне відпрацювання села Нижні Ворота

4 роки ago admin 0

Не зважаючи на постійні застереження щодо обережного поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки в побуті залишаються однією з основних причин виникнення пожеж. Саме тому, з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, працівники Воловецького районного відділу   8  листопада провели позапланове протипожежне профілактичне відпрацювання села Нижні Ворота.

Як завжди, особливу увагу фахівці ДСНС звернули на помешкання, в яких проживають одинокі пристарілі люди та багатодітні родини. Статистика свідчить, що саме дані категорії громадян найчастіше стають як винуватцями, так і жертвами пожеж. Під час профілактичних заходів надзвичайники нагадали мешканцям про дотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, побутових електроприладів, газових приладів, а також про необхідність стежити за їх справністю. Працівники ДСНС суворо застерегли громадян про заборону спалювання сухої трави та сміття на території своїх домоволодінь, оскільки проблема виникнення пожеж в екосистемах наразі особливо актуальна. Крім того, рятувальники проінструктували мешканців, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів та під час виявлення пожежі, та вручили громадянам тематичні листівки.

Шановні громадяни!

Служба порятунку попереджає: сумлінне дотримання правил пожежної безпеки та власна обачність допоможе зменшити кількість пожеж, надзвичайних подій і трагічних випадків, зберегти ваше життя. Загрозу краще попередити, ніж мати справу з її руйнівними наслідками!

Не зважаючи на постійні застереження щодо обережного поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки в побуті залишаються однією з …