Поліцейські Закарпаття розшукали двох викрадачів велосипедів у двох районах

2 роки ago admin 0

Співробітники поліції  Закарпаття розшукали двох фігурантів майнових злочинів: одного причетного до крадіжки велосипеду на Ужгородщині, іншого – у Виноградові. Транспортні  засоби вилучені та будуть  повернуті  власникам, слідство у справах триває

Вчора, 28 серпня, до поліції Ужгородського районного відділу  звернулася мешканка села Минай, яка заявила  про крадіжку дитячого велосипеда.

За викликом прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що крадіжка трапилася напередодні. Зловмисник безперешкодно проник на територію приватного домогосподарства, звідки з сараю викрав дитячий велосипед.

Вжитими заходами оперативники  кримінальної поліції встановили особу крадія – 36-річного односельця потерпілої. Велосипед поліцейські вилучили та повернуть потерпілій.

Фігуранта  затримали  в порядку статті 208 КПК України та помістили  до ізолятора тимчасового тримання.

Крім цього затриманий фігурує ще в кількох майнових злочинах, розслідування у справах яких наразі триває.

Крадіжку двоколісного транспортного засобу розкрили і поліцейські Виноградова. Її скоїв  раніше судимий за майнові злочини 30-річний  місцевий житель. Зловмисник викрав велосипед, який виноградівка  залишила на деякий час на вулиці Станційній. Речові докази вилучено. За фактом крадіжки триває слідство.

Матеріали кримінального провадження за фактами крадіжок, у яких фігурує  цей зловмисник, зараз перебувають на розгляді місцевого суду.

В обох випадах відкриті провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка вчинена в умовах воєнного стану.