День пожежної грамотності для юних патріотів України провели іршавські рятувальники

3 роки ago admin 0

Зараз в с. Осій Хустського району, на базі філії центрального табору туристичного активу учнів України, проходить дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

Сюди з’їхалися діти з усієї держави, щоб позмагатись зі стрільби та просто відпочити й набратися сил перед новим навчальним роком.

Сьогодні, 19 серпня, за доброю традицією в гості до юних патріотів завітали й вогнеборці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Іршава, щоб провести для “джурят” День пожежної грамотності.

Майже 90 дітей віком 7-10 років мали можливість відчути себе в ролі тих, хто рятує їхнє життя від пожеж та інших небезпек: йшлося про те, як не допустити пожежі вдома та що робити, якщо вогонь все ж охопив помешкання.

Особливу увагу дітей бійці ДСНС акцентували на правилах поводження в екосистемах краю та під час відпочинку на природі. Окрім цього, всі бажаючі мали змогу не тільки ознайомитися з технікою та спорядженням вогнеборців, а й власноруч загасити умовну пожежу та позмагатися зі своїми однолітками на швидкість одягання бойового одягу.

Разом з молодим поколінням мав можливість пригадати правила безпеки життєдіяльності й народний артист України Іван Попович, котрий також завітав до дітей у гості.

А на згадку про такий чудовий та пізнавальний захід бажаючі фотографувалися біля пожежно-рятувального автомобіля Служби «101».

Осій 1 знак.jpg   Осій 2 знак.jpg

Осій 3 знак.jpg   Осій 4 знак.jpg

Осій 5 знак.jpg   Осій 7 знак.jpg

Осій 6 знак.jpg

ГУ ДСНС України у Закарпатській області