Знання, друзі та нові можливості – підсумки проєкту SECINCARP

3 роки ago admin 0

Проєкт “Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні” вже майже фінішував, а досягнення від його реалізації не закінчуються. І сьогодні, черговий приємний сюрприз – 18 комплектів нового та сучасного бойового одягу, який стане у нагоді вогнеборцям під час ліквідації загорань різного масштабу.

Загалом, протягом дії проєкту рятувальники Закарпаття отримали два пожежні автомобілі: АЦ-850 на базі MAN і АЦ-2-50 на базі Iveco, мікроавтобус Fiat Talento та необхідне спецобладнання. Крім цього, було проведено спільні навчання для бійців ДСНС задля підвищення їхньої професійної майстерності.

Усі ці пожежні «радощі» стали можливими завдяки проєкту, що реалізований Асоціацією ЄВРОРЕГІОН “КАРПАТИ – УКРАЇНА” у партнерстві із Головними управліннями ДСНС у Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській областями та Воєводською комендатурою Державної пожежної охорони у Жешуві, Республіки Польща за фінансової підтримки CBC Programme Poland-Belarus-Ukraine.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSCF6153 копия.jpgDSCF6101 копия.jpg

DSCF6119 копия.jpg