День вишиванки у «Виноградівському ЛГ» відзначили інтерактивно та творчо

3 роки ago admin 0

Створити авторську лісову вишиванку дітям запропонували у «Виноградівському ЛГ». Дві команди учасників отримали креативне завдання: за допомогою рослин, які ростуть на територію лісового господарства створити унікальний візерунок. Кожна команда отримала свій перелік рослин, які треба було спершу знайти на території ЛГ, зрізати, а потім із цих частин скласти візерунок. Обрізали рослини обережно та під наглядом фахівців. Тим самим провівши ще й догляд за кущами та деревами, а ще надавши їм форми. Із захопленням та завзято учасники підійшли до виконання завдань. Знайти потрібні елементи – справжній квест для учасників. Та впоралися вони із ним на відмінно, а це свідчить, що діти добре знають різновиди рослин.

Далі роботу діток оцінювало кваліфіковане журі: директор «Виноградівського ЛГ» Василь Агій та ідейна натхненниця конкурсу Лідія Зейкан. У результаті перемогла дружба! Дітки ж крім гарного настрою отримали ще й солодкі подарунки.

 

 

 

Створити авторську лісову вишиванку дітям запропонували у «Виноградівському ЛГ». Дві команди учасників отримали креативне завдання: за допомогою рослин, які ростуть на територію лісового господарства створити унікальний […]