У Києві відбулася координаційна нарада оперативного штабу органів системи МВС України

5 років ago admin 0

29 листопада у Києві, під головуванням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, відбулася координаційна нарада оперативного штабу органів системи МВС України.

«Воєнний стан передбачає величезний обсяг повноважень, тому робота наших підрозділів має бути дуже чіткою», – зазначив Арсен Аваков.

Він додав, що функціонал правоохоронних органів системи МВС не змінюється та повідомив, що для оперативного реагування створено координаційний штаб МВС під керівництвом заступника міністра Вадима Трояна.

В свою чергу, Голова ДСНС України Микола Чечоткін зазначив, що з 26 листопада підрозділи ДСНС переведені на посилений варіант несення служби, організоване цілодобове чергування оперативних груп.

«У регіонах розгорнуто пункти управління та зведених пожежних рятувальних загонів. Визначено завдання для територіальних систем органів цивільного захисту. Особливу увагу ми звертаємо на стан захисних споруд, укриттів, а також роботу систем оповіщення. Під час виконання завдань важливо зосередитись на об’єктах критичної інфраструктури, економіки, а також забезпечення життєдіяльності населення», – зазначив Микола Чечоткін.

 1e4a5354.jpg