ЗАКАРПАТСЬКИЙ МУЗДРАМТЕАТР ПРОДЕМОНСТРУЄ РЕЗУЛЬТАТИ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ СПІВПРАЦІ

3 роки ago admin 0

Цього вікенду в приміщенні Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв відкривається Центр розвитку польсько-української культури, що був створений в рамках грантового проєкту Європейського Союзу «Дві культури, одна Європа». Відтепер в Ужгороді буде ще один публічний майданчик, в якому можна буде проводити різноманітні культурницькі акції – конференції, зустрічі, презентації. З цієї нагоди 14-15 травня в місто над Ужем приїдуть чимало польських гостей.

В суботу о 12.00 для них та ужгородських глядачів Закарпатський муздрамтеатр покаже прем’єру казки польського драматурга Пйотра Ревіцького «Пес, який зірвався з ланцюга» у постановці Рудольфа Дзуринця та театральної студії «ДАР».  Вхід на виставу вільний.

Суботнього вечора о 18.00 «шерегіївці» покажуть комедію турецького класика Азіза Несина «Задуши мене в обіймах» , а в неділю о 12.00 – зіграють дитячу казку «День народження кота Леопольда» та о 18.00 покажуть театральний концерт до Дня Європи, в якому пролунають кращі музичні номери з різних вистав.