Днями в Мукачеві лунатиме традиційне весняне Свято хорової музики

5 років ago admin 0

11.05.2019Вже котрий поспіль Мукачівська хорова школа хлопчиків та юнаків організовує для шанувальників традиційне весняне Свято хорової музики. Цьогоріч воно триватиме 10-11 травня, – анонсують організатори. 

Так, у п’ятницю, 10 травня, в рамках свята за участі Дитячого хору “Пектораль” із м.Київ і Хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи відбудеться концерт духовної музики у Греко-католицькому Успенському соборі м.Мукачево. Початок о 18.30.

В суботу ж, 11 травня, об 11.00 на базі Мукачівської хорової школи хлопчиків та юнаків проходитиме Конференція клубу хормейстерів “ЛАД”. А завершиться Свято хорової музики увечері, о 18.00, у приміщенні Християнського культурного центру. Своє мистецтво присутнім представлять Дитячий хор “Пектораль” (художній керівник і диригент – Олена Барановська, концертмейстер – Вероніка Гварамадзе), а також Молодший хор хлопчиків і Хор хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи (художній керівник і диригент – заслужений діяч мистецтв України Володимир Волонтир, хормейстер – Оксана Волонтир, концертмейстер – Христина Волонтир).