Закарпатські лісгоспи передали місцевим організаторам акції «Озеленення планети» понад 2000 саджанців

3 роки ago admin 0
Усі дерева будуть висаджені сьогодні, 10 квітня, у рамках глобальної екологічної ініціативи з озеленення «Greening of the Planet». Висадження рослин відбудеться по усій області. Долучаться представники освітніх закладів, волонтери та органи місцевого самоврядування. Акція не буде такою масштабною, як у попередні роки. Причина цьому карантинні обмеження. І аби уберегти учасників від COVOD-19 усі заходи буде проведено з суворим дотриманням карантинних вимог.
Напередодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулася передача саджанців для акції. Лісівники передали понад 2000 рослин регіональним координаторам акції «Озеленення України». Серед саджанців були дуб звичайний, клен-явір, липа, калина, сосна, ялина звичайна, ясен, горіх, бук та береза. Усього 2000 саджанців.
«Закарпатське управління лісового та мисливського господарства є нашим основним партнером. Щоразу вони забезпечують нас садивним матеріалом. Це дуже цінна співпраця. Наш оргкомітет акції забезпечив учасникам понад 2500 тисячі саджанців для понад 30 громад краю. Левову частку цих рослин ми отримали від лісгоспів області, за що ми їм дуже вдячні», – зазначила під час передачі дерев координаторка акції «Озеленення України» на Закарпатті Ганна Мелеганич.
Разом з тим у всіх районах області працівники лісогосподарських підприємств консультуватимуть учасників озеленення як правильно висаджувати рослини аби приживлення було максимально високим.

Усі дерева будуть висаджені сьогодні, 10 квітня, у рамках глобальної екологічної ініціативи з озеленення «Greening of the Planet». Висадження рослин відбудеться по усій області. Долучаться представники […]