У Закарпатському ОУЛМГ робоча група при Закарпатській ОДА обговорила хід реформування галузі

3 роки ago admin 0

Сьогодні, о 9.00, в приміщенні Закарпатського ОУЛМГ, відбулася робоча зустріч керівника управління Віктора Яковця, керівників профільних підрозділів управління з представниками робочої групи при Закарпатській ОДА.

Під час зустрічі учасники обговорили хід реформування державних лісогосподарських підприємств краю.

«Ми розглядаємо усі аспекти реформування. Уже провели десятки зустрічей із головами ОТГ, учасниками робочої групи , керівниками лісгоспів та робочими колективами. У нас готові першочергові напрацювання, також є напрацювання підготовані Державним агентством лісових ресурсів. Наразі ви можете вивчити усі ці моменти та подати свої пропозиції, а далі ми маємо розробити спільний остаточний проект, – звернувся до представників робочої групи Віктор Яковець.

Також керівник управління наголосив, що це першочергові напрацювання і вони потребують економічно доцільного, географічного та геолокаційного обґрунтування. Наразі в цьому напрямку і  триває робота. У цій роботі вкрай важливо врахувати першочергові функції, а саме: лісоохоронні, лісоексплуатаційні та лісогосподарські.

«Розуміємо, що ще немає законодавчих директив реформування, і загалом, що реформа – це складний процес,  тому зараз вивчаємо усі думки і хочемо підготувати чіткі пропозиції, для цього маємо вивчити багато питань». – зазначив під час зустрічі секретар робочої групи та начальник департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА Юрій Шпонтак.

Відтак робоча група впродовж наступних днів формуватиме свої пропозиції ходу реформування і тоді представить їх на погодження в Закарпатському ОУЛМГ.  Фахівці мають підготувати єдиний, доцільний  варіант проекту, який буде презентовано в Держлісагенстві.

Сьогодні, о 9.00, в приміщенні Закарпатського ОУЛМГ, відбулася робоча зустріч керівника управління Віктора Яковця, керівників профільних підрозділів управління з представниками робочої групи при Закарпатській ОДА. Під […]