Товариство лісівників України оголошує конкурс на краще лісництво (2021 року)

3 роки ago admin 0

Конкурс на краще лісництво стартує 1 травня і триватиме до 1 вересня поточного року. Пройде він у два етапи (на обласному та всеукраїнському рівні). На першому етапі на розгляд обласної комісії лісництва, які вирішили позмагатися за звання кращих, повинні надіслати заповнену анкету учасника конкурсу, а також друковані, фото і відеоматеріали, які ілюструють їх діяльність. Обласна комісія обере переможців, які долучаться до другого – всеукраїнського етапу конкурсу. Подати документи до участі в першому етапі конкурсу можна до 15 липня. А до 15 серпня Всеукраїнська рада Товариства лісівників України ухвалить рішення за підсумками конкурсу. При виборі переможців комісії можуть здійснити виїзди для огляду лісництв – учасників конкурсу.  Нагородження переможців заплановано на першу декаду вересня. Для відзначення переможців конкурсу встановлено винагороди: 40 тисяч гривень за перше місце, 30 тисяч – за друге та 20 тисяч гривень – бронзовому переможцю.

Цьогоріч конкурс на краще лісництво присвячений 30-річчю незалежності України. Мета конкурсу незмінна – розвиток та підтримка творчої ініціативи працівників державних лісогосподарських підприємств, спрямованої на збереження, відтворення, покращення стану лісів та ефективне виконання покладених на лісництво функцій.

У конкурсі можуть брати участь колективи лісництв підприємств Державного агентства лісових ресурсів України та колективи лісництв інших членів Товариства лісівників України.

Учасники конкурсу повинні забезпечити високий рівень ведення лісового господарства; забезпечення ефективного відтворення та охорони і захисту лісу; належне технічне оснащення і стан розташованих у садибі лісництва господарських служб; впровадження наукових розробок і передових технологій; облаштування рекреаційних ділянок у лісовому фонді лісництва; естетичне оформлення садиби лісництва та інше.

 

Конкурс на краще лісництво стартує 1 травня і триватиме до 1 вересня поточного року. Пройде він у два етапи (на обласному та всеукраїнському рівні). На першому […]